SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 480kn
Pogledaj detalje ponude
TUHELJSKE TOPLICE - 2 noćenja za 2 ili 4 osobe u apartmanima 4* uz popust na cjelodnevne ulaznice za Vodeni planet Termi Tuhelj od 480 kn!

Jacuzzi, gejziri, podvodna masaža i animacijski program, djeca do 6 godina GRATIS smještaj i ulaz na bazene, do 31.3.


Ocjena:
Sada samo 699kn
Pogledaj detalje ponude
DONJA STUBICA - 2 noćenja za 2 osobe u drvenoj kući 3* uz cjelodnevne ulaznice za Terme Jezerčica i opuštanje na bazenima za 699 kn!

Bajkovit i romantičan odmor u okružju drevne šume, djeca do 5 godina gratis boravak i kupanje, korištenje do 15.4.


Ocjena:
Sada samo 900kn
Pogledaj detalje ponude
STARA VODENICA 3* - odmor u Hrvatskom zagorju uz 2 noćenja s polupansionom za dvoje i tradicionalnu domaću kuhinju za 900 kn!

+ 20% popusta na usluge wellnessa, piće dobrodošlice, dijete do 3 godine gratis smještaj, do 31.3.


Ocjena:
Sada samo 249kn
Pogledaj detalje ponude
Zagreb - otkrijte sve čari hrvatske metropole uz 1 ili više noćenja s doručkom za 2 osobe u The Movie Hotelu 3*, nedaleko od centra grada od 249 kn!

Saznajte zašto Zagreb posjećuje rekordan broj posjetitelja, dijete do 7 godina s roditeljima u krevetu GRATIS, do 24.3.


Ocjena:
Sada samo 449kn
Pogledaj detalje ponude
Priuštite si zasluženi odmor uz 1 ili 2 noćenja s doručkom za dvoje uz besplatno korištenje wellness i relax zone u Hotelu Sport 4* od 449 kn!

Djeca do 5 god. u krevetu s roditeljima gratis ponuda, besplatno korištenje jacuzzija i teretane, korištenje do 30.4.


Ocjena:
Sada samo 499kn
Pogledaj detalje ponude
Wellness oaza u Hotelu Sport 4* - 1 ili više noćenja s polupansionom za 2 osobe uz besplatno korištenje saune, relax zone i teretane od 499 kn!

Dijete do 5 godina gratis smještaj s doručkom, popusti na masaže i kozmetičke tretmane, korištenje do 30.4.


Bjelolasica - provedite romantičan odmor uz 1 ili 2 noćenja za 4 do 6 osoba u luksuzno uređenim apartmanima Lara 3* od 299 kn!

Uživajte u pogledu na planinski krajolik ili se upustite u istraživanje obližnjih prirodnih ljepota, korištenje do 10.4.


Ocjena:
Sada samo 600kn
Pogledaj detalje ponude
STARA VODENICA 3* - opustite se uz 1 ili 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe i tradicionalnu domaću kuhinju od 600 kn!

1 dijete do 4 god. u krevetu s roditeljima gratis ponuda, korištenje saune u trajanju 30 minuta i piće dobrodošlice, do 31.5.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x