SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

Jadran d.d.

Jadran d.d.

Ocjena korisnika:4.63 od 5
Ukupno glasova:34
Adresa: Crikvenica Ivana Škomerže 1 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 051 241 324
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


Jadran d.d. Cijene od 449kn do 5391kn

Jadran d.d. pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 1469kn
Pogledaj detalje ponude
Crikvenica - 2 noćenja s polupansionom za dvije osobe uz večeru u 5 sljedova i korištenje SPA oaze u Hotelu Esplanade 4* za 1.469 kn!

Mogućnost besplatnog posluživanja doručka i večere u sobu, wellness set u sobi, korištenje 1.3. - 2.4.


Ocjena:
Sada samo 1729kn
Pogledaj detalje ponude
Crikvenica - nezaboravan vikend za sve dame uz 2 noćenja s polupansionom za dvije osobe uz večeru u 5 sljedova i korištenje SPA oaze u Hotelu Esplanade 4* za 1.729 kn!

Mogućnost besplatnog posluživanja doručka i večere u sobu, poklon iznenađenja i wellness set u sobi, korištenje 5.3. - 7.3.


Ocjena:
Sada samo 1499kn
Pogledaj detalje ponude
Novi Vinodolski - provedite nezaboravni Uskrs s obitelji uz 2 noćenja s punim pansionom za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 11,99 godina u Hotelu Lišanj 4* za 1.499 kn!

Posjetite Zecograd i sudjelujte u ludoj potrazi za pisanicama, besplatno korištenje wellnessa i unutarnjeg bazena, 2.4. - 5.4.Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x