SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

Ponude sa popustima za pregled vida, dioptrijskih okvira, kontrolu vida. Zagrebu!

Podkategorije

Popusti

Ocjena:
Sada samo 2980kn

Pogledaj detalje ponude
Progresivne leće sa širokim vidnim poljem i indeksom loma 1.6 uz gratis određivanje dioptrije i 50% popusta na okvire u Optici Iris za samo 2.980 kn!

Birajte klasične ili tamne leće s uključena čak 4 sloja zaštite: za oštriju sliku, protiv nakupljanja vode, prašine i ogrebotina


Ocjena:
Sada samo 199kn

Pogledaj detalje ponude
Obavite kompletan oftalmološki pregled i pridružite se tisućama zadovoljnih korisnika ponude u Poliklinici Optotim za 199 kn!

+ 50% popusta na kompletne dioptrijske naočale i 30% popusta na paket kontaktnih leća s otopinom


Sniženja, popusti i akcije u Zagrebu - kategorija: Zdravlje - podkategorija: Oftalmologija

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x