SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

Povoljna i stručna kiropraktika u Zagrebu!

Podkategorije

Popusti

Ocjena:
Sada samo 499kn

Pogledaj detalje ponude
Fizioterapeutski pregled i 1 fizikalna terapija prema vašoj dijagnozi - uključena procjena držanja, test opsega pokreta i test snage mišića za 499 kn!

Eliminirajte uzrok zdravstvenih problema uz pouzdani pregled i adekvatnu metodu liječenja u Poliklinici Đurić


Ocjena:
Sada samo 149kn

Pogledaj detalje ponude
Namještanje kralježnice i pregled atlasa uz Thumper vibro masažu s dubinskim djelovanjem protiv bolova i terapiju magnetnom rezonancom za 149 kn!

Preporučuje se kod artritisa, artroze, posljedica moždanog udara, ortoterapije, ali i bolesti pluća te raznih alergija


Sniženja, popusti i akcije u Zagrebu - kategorija: Zdravlje - podkategorija: Kiropraktika

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x