SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK BRIJUNI

JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK BRIJUNI

Ocjena korisnika:4.79 od 5
Ukupno glasova:7
Adresa: Brijuni Brijunska 10 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 052 525 839
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK BRIJUNI Cijene od 592kn do 3286kn

JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK BRIJUNI pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 592kn
Pogledaj detalje ponude
[BRIJUNI] 1 noćenje s polupansionom za dvoje u depandansi Neptun ili sobama Karmen - nezaboravan doživljaj na rajskom otočju od 592 kn!

+ ulaznice za nacionalni, Safari park, muzeje i znamenitosti, dijete do 3,99 godina gratis smještaj, do 1.10.


Ocjena:
Sada samo 1184kn
Pogledaj detalje ponude
[BRIJUNI] 2 noćenja s polupansionom za dvoje u Sobama Karmen ili u depadansi Neptun uz uključene ulaznice za nacionalni i Safari park već od 1.184 kn!

Uključen prijevoz iz Fažane do otoka + brojne ulaznice za znamenitosti i muzeje, 15.9. - 26.9. ili 14.9. - 1.10.Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x