SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

Golte d.o.o.

Golte d.o.o.

Ocjena korisnika:4.61 od 5
Ukupno glasova:66
Adresa: Mozirje Radegunda 58 Slovenija
Web stranica:
Telefon: 00 386 3 839 1100
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


Golte d.o.o. Cijene od 51kn do 4210kn

Golte d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo265,00
Pogledaj detalje ponude
ADRENALINSKI I SPA ODMOR u Wellness Hotelu Montis 4*, Slovenija - 2 noćenja s polupansionom za dvoje uz saune, masažu, fitness te adrenalinski doživljaj po izboru

Birajte između adrenalinskog parka, rollercoaster zippline, slobodnog pada ili korištenja platforme slide & jump, do 3.11.


Ocjena:
Sada samo319,00
Pogledaj detalje ponude

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x