SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

Slične ponude

SLOVENIJA - kreirajte predivne uspomene uz savršen odmor u Hotelu Creina 4* i 1 ili 2 noćenja s doručkom za 2 osobe od 476 kn!

Hotel je svega korak od urbanog gradskog života i prekrasne prirode koja okružuje grad, korištenje do 1.1.2023.


Ocjena:
Sada samo 690kn
Pogledaj detalje ponude
Sarajevo, Hotel Hills 5* - odmor u Termalnoj rivijeri Ilidža uz 1 ili 2 noćenja s doručkom za 2 osobe i gratis 1 dijete do 6 godina od 690 kn!

Dječja ulaznica za najveću igraonicu u regiji Kinderland, korištenje bazena i sauna, korištenje do 10.7.


Ocjena:
Sada samo 1837kn
Pogledaj detalje ponude
BLED - istražite jedan od najljepših slovenskih bisera uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Savica 3* + korištenje termalnih bazena za 1.837 kn!

Mir, tišina i prekrasna priroda savršena je kombinacija za najbolji odmor! Korištenje 14.6. - 19.6. i 22.6. - 7.7.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x