SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

Ordinacija dentalne medicine Sonja Vidošević Ljubić dr. med. dent., Zagreb, Bukovačka cesta 10a

Ordinacija dentalne medicine Sonja Vidošević Ljubić dr. med. dent., Zagreb, Bukovačka cesta 10a

Ocjena korisnika:4.42 od 5
Ukupno glasova:24
Adresa: Zagreb Bukovačka 10 A, Maksimir Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 01 2421 147, 091 5140 525
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


Ordinacija dentalne medicine Sonja Vidošević Ljubić dr. med. dent., Zagreb, Bukovačka cesta 10a Cijene od 99kn do 1749kn

Ordinacija dentalne medicine Sonja Vidošević Ljubić dr. med. dent., Zagreb, Bukovačka cesta 10a pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo145,00
Pogledaj detalje ponude
Revolucionarna tehnologija izbjeljivanja zubi Opalescence Boost do 3 nijanse svjetliji zubi uz trajnost do čak 3 godine

Uključeno čišćenje kamenca, poliranje i pjeskarenje uz siguran tretman bez iritacije i oštećenja caklineOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x