SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

ART STUDIO IVANA d.o.o.

ART STUDIO IVANA d.o.o.

Ocjena korisnika:4.64 od 5
Ukupno glasova:22
Adresa: Zagreb Selska 185 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 091 5346 355, Željka
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


ART STUDIO IVANA d.o.o. Cijene od 49kn do 385kn

ART STUDIO IVANA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 199kn
Pogledaj detalje ponude
Pramenovi, šišanje, fen frizura i keratinski tretman - odvažite se na novi look uz njegujući tretman koji jača vašu kosu iznutra za 199 kn!

Dobar glas daleko se čuje, tako i s Art Studijom Ivana koji iz objave u objavu odabire sve više korisnica :)


Ocjena:
Sada samo 139kn
Pogledaj detalje ponude
Profesionalno šminkanje vrhunskom kozmetikom Chanel, HUDA Beauty, Guerlain, Dior, Calvin Klein, Bobby Brown i NYX za samo 139 kn!

Božićni domjenci, doček nove godine, rođendan ili pak vlastita svadba prava su prilika da zablistate kao nikad do sad!Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x