SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

ALBA RUBRA d.o.o

ALBA RUBRA d.o.o

Ocjena korisnika:4.79 od 5
Ukupno glasova:31
Adresa: Zagreb Ilica 201 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 099 49 61 071, II. kat
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


ALBA RUBRA d.o.o Cijene od 82kn do 4200kn

ALBA RUBRA d.o.o pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo189,00
Pogledaj detalje ponude
Vistabel 12 jedinica i 0.5 ml svjetski poznatog Restylane filera - najučinkovitijom metodom pomladite vaše oči u Poliklinici Alba Rubra

Restylane filer je najdugovječniji i vjerojatno najbolji filer na svijetu koji daje sjajne rezultate i garantira uspjeh!


Ocjena:
Sada samo199,00
Pogledaj detalje ponude
Uklonite bore lica, naglasite jagodice ili povećajte usne uz 1ml booster dermalnog filera u Poliklinici Alba Rubra

Učinite svoju kožu sjajnom i ponovno mladom i odaberite područje koje želite tretiratiOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x