SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

PURE BEAUTY j.d.o.o.

PURE BEAUTY j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.89 od 5
Ukupno glasova:58
Adresa: Zagreb Ulica Nikole Tesle 10 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 099 1961 179
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


PURE BEAUTY j.d.o.o. Cijene od 69kn do 1450kn

PURE BEAUTY j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 149kn
Pogledaj detalje ponude
Radiofrekvencija lica uz tretman kisikom i ampulu hijalurona - njega lica uz koju će vaša koža napokon prodisati za 149 kn!

Smanjene bore i elastična i hidratizirana koža! Posjetite salon kojeg korisnice sve više hvale :)


Ocjena:
Sada samo 1450kn
Pogledaj detalje ponude
[VACUSLIM] 6 tretmana cijelog tijela - HIT metoda mršavljenja i rješavanja celulita koja vidno smanjuje opseg nakon samo jednog dolaska za 1.450 kn!

Uz ovaj paket možete izgubiti čak do 12cm u obujmu te poboljšati izgled i tonus kože, moguće plaćanje do 6 rataOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x