SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

PROMO FIT d.o.o.

PROMO FIT d.o.o.

Ocjena korisnika:4.94 od 5
Ukupno glasova:2
Adresa: Zagreb Veslačka 2-4 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 01 6190 876
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


PROMO FIT d.o.o. Cijene od 119kn do 135kn

PROMO FIT d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 119kn
Pogledaj detalje ponude
[GRUPNI TRENINZI ZA ŽENE] Odaberi pilates, fat burning, latino, total body ili after job workout - 1 ili 2 mjeseca neograničenog vježbanja od 119 kn!

Počni raditi na boljoj verziji sebe već danas! Dođi u Fitness centar Adam i Eva u Veslačkoj - potrebna nadoplata upisnine


Ocjena:
Sada samo 135kn
Pogledaj detalje ponude
[TERETANA] 1 ili 2 mjeseca neograničenog vježbanja već od 135 kn!Prihvati izazov - kreni s vježbanjem što prije i dovedi se u TOP formu!

Prestani s izgovorima i kreni već danas! Dođi u Fitness centar Adam i Eva u Veslačkoj - potrebna nadoplata upisnineOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x