SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

PETEK TOURS - PUTNIČKA AGENCIJA

PETEK TOURS - PUTNIČKA AGENCIJA

Ocjena korisnika:4.3 od 5
Ukupno glasova:26
Adresa: Ivanić Grad Etanska cesta 4 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 01 2369 700
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


PETEK TOURS - PUTNIČKA AGENCIJA Cijene od 15kn do 1299kn

PETEK TOURS - PUTNIČKA AGENCIJA pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 469kn
Pogledaj detalje ponude
[BUČIJADA] Kamo za vikend? Vodimo te na najfiniju proslavu - domaća klopa, koncerti, igre i kreativne radionice za savršen jesenski doživljaj!

1 noćenje s polupansionom za dvoje u Hotelu Sport**** uz korištenje sauna, bazena i relax zone te masažu za 469 kn!


Ocjena:
Sada samo 493kn
Pogledaj detalje ponude
[HOTEL SPORT****] 1 noćenje s doručkom za 2 osobe uz korištenje sauna, bazena i relax zone te aromamasažu, piće dobrodošlice i kremšnitu od 493 kn!

+ korištenje fitnessa, teniskih terena i bicikala, popusti na ostale masaže i kozmetičke tretmane, do 31.12.Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x