SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

Ordinacija dentalne medicine dr. Željko Rotim

Ordinacija dentalne medicine dr. Željko Rotim

Ocjena korisnika:4.1 od 5
Ukupno glasova:42
Adresa: Sesvete Budimska 3 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 01 2004 674
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


Ordinacija dentalne medicine dr. Željko Rotim Cijene od 129kn do 4200kn

Ordinacija dentalne medicine dr. Željko Rotim pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 180kn
Pogledaj detalje ponude
3D dijagnostika segmenta ili cijele čeljusti - najpreciznija i najdetaljnija dijagnostička pretraga zubi, kosti i živaca od 180 kn!

Pobrinite se za zdravlje svojih zubi na vrijeme uz 90% smanjeno zračenje u odnosu na klasične snimke


Ocjena:
Sada samo 4200kn
Pogledaj detalje ponude
Novi zub BEZ ikakvih dodatnih troškova! Paket koji obuhvaća sve faze nadomještanja izgubljenog zuba - vratite osmijeh uz pomoć vrhunskog tima stručnjaka!

Zubni implantat, suprastruktura i metal keramička krunica uz pregled i snimanje digitalne RTG snimke gratis za 4.200 kn!Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x