SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

NUMERICUS ZAGREB j.d.o.o.

NUMERICUS ZAGREB j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.5 od 5
Ukupno glasova:107
Adresa: Zagreb Vinogradska 4
Web stranica:
Telefon: 098 9896 108
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


NUMERICUS ZAGREB j.d.o.o. Cijene od 40kn do 3000kn

NUMERICUS ZAGREB j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 99kn
Pogledaj detalje ponude
E-knjiga 'Excel u poslovanju' za sve razine uz tablice s primjerima za vježbanje!Učite svojim tempom uz mogućnost dobivanja certifikata za 99 kn!

216 stranica, 248 ilustracija, 160 teorijskih zadataka, 60 objašnjenih funkcija, 40 najčešće korištenih kratica


Ocjena:
Sada samo 240kn
Pogledaj detalje ponude
Excel u poslovanju - usavršite svoje znanje i naučite najvažnije funkcije seminarom koji će pojednostaviti svakodnevne zadatke za 240 kn!

Svi polaznici dobivaju knjigu "Excel u poslovanju" autora i predavača Luke Kobeščaka, jednodnevni seminar 31.10.Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x