SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

MEGA BAR d.o.o.

MEGA BAR d.o.o.

Ocjena korisnika:4 od 5
Ukupno glasova:9
Adresa: Zagreb Barčev trg 6 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 01 7077 225
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


MEGA BAR d.o.o. Cijene od 49kn do 1499kn

MEGA BAR d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 364kn
Pogledaj detalje ponude
Lasersko uklanjanje dlačica za muškarce - savršeno glatka koža uz najučinkovitiju metodu na tržištu, 1 tretman od 364 kn!

Tretirajte dio tijela po izboru: brada, nadusnica, zalisci, vrat, pazusi, obrazi, ruke, prsa, leđa ili noge


Ocjena:
Sada samo 799kn
Pogledaj detalje ponude
[3D HIFU LIFTING LICA] Moćniji od lasera za 10 godina mlađi izgled!Intenzivni lifting i učvršćivanje kože uz ODMAH vidljive rezultate od 799 kn!

Zadnje dostignuće estetske tehnologije - još jači aparat koji djeluje na čak 3 dubine uz trajnost rezultata do 2 godine


Ocjena:
Sada samo 364kn
Pogledaj detalje ponude
[LASERSKO UKLANJANJE DLAČICA] Osigurajte savršeno glatku kožu prije ljeta uz najučinkovitiju metodu na tržištu - 1 tretman po izboru od 364 kn!

Tretirajte dio tijela po izboru: nadusnica, pazusi, bikini, ruke, potkoljenice, natkoljenice, podlaktice ili nadlakticeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x