SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

MED-OR ODRŽAVANJE d.o.o.

MED-OR ODRŽAVANJE d.o.o.

Ocjena korisnika:4.92 od 5
Ukupno glasova:18
Adresa: Zagreb Vlaška 92 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 01 4678 737, 099 2950 565
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


MED-OR ODRŽAVANJE d.o.o. Cijene od 55kn do 989kn

MED-OR ODRŽAVANJE d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 329kn
Pogledaj detalje ponude
3 ultrazvučne kavitacije, 3 limfne drenaže s infracrvenim zrakama i efektom termo deke te 3 body wrappinga trbuha za 329 kn!

Učinkovitim tretmanima riješite se tvrdokornih masnih naslaga i celulita na kritičnim zonama


Ocjena:
Sada samo 899kn
Pogledaj detalje ponude
[6 LPG-a CIJELOG TIJELA] Učinkovito se riješite masnih naslaga na dijelovima tijela koji su otporni na vježbanje i dijete za 899 kn!

Oblikujte i zategnite tijelo bezbolnom metodom koju obožavaju Jennifer Lopez, Penelope Cruz i Angelina JolieOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x