SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

MED.KONTURA j.d.o.o.

MED.KONTURA j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:5
Adresa: Zagreb Petrova 15b Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 01 4662 639, 091 5776 595
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


MED.KONTURA j.d.o.o. Cijene od 299kn do 750kn

MED.KONTURA j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 299kn
Pogledaj detalje ponude
ANTI AGE nove generacije! ODMAH vidljivi rezultati uz estetski tretman za bezbolno pomlađivanje lica, vrata i dekoltea već od 299 kn!

Poboljšajte teksturu kože, ujednačite ten i potaknite stvaranje novog kolagena uz medicinski tim Med.Kontura Estetika


Ocjena:
Sada samo 399kn
Pogledaj detalje ponude
[MED2CONTOUR] Najbolji u mršavljenju i oblikovanju tijela! Odmah vidljivi i TRAJNI rezultati - 1 tretman dijela tijela po izboru od 399 kn!

4 u 1 učinak za brže i najbolje djelovanje - odmah izgubite do 3 cm u obujmu uz medicinski tim Med. Kontura EstetikaOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x