SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

MALI SERVIS j.d.o.o.

MALI SERVIS j.d.o.o.

Ocjena korisnika:3.68 od 5
Ukupno glasova:54
Adresa: Zagreb Savska 141 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 01 6003 600
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


MALI SERVIS j.d.o.o. Cijene od 35kn do 2375kn

MALI SERVIS j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 299kn
Pogledaj detalje ponude
[TRIBUNJ] 1 noćenje s doručkom ili polupansionom za dvoje u sobama hotela The Movie Resort*** s privatnom šljunčanom plažom od 299 kn!

Uživajte u slikovitom dalmatinskom mjestu, djeca do 7 godina gratis paket, korištenje 5. - 22.6. ili 1. - 30.9.


Ocjena:
Sada samo 1729kn
Pogledaj detalje ponude
[TRIBUNJ] Rezervirajte ljetovanje u HIT terminima! 3 noćenja s doručkom ili polupansionom za dvoje u hotelu The Movie Resort*** od 1.729 kn!

Smjestite se u udobne sobe hotela s privatnom šljunčanom plažom, djeca do 7 godina gratis paket, 22.6. - 13.7.Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x