SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

Logos edukacije j.d.o.o

Logos edukacije j.d.o.o

Ocjena korisnika:4.37 od 5
Ukupno glasova:122
Adresa: Zagreb Vladimira Ruždjaka 9a/7 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 091 1980 224
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


Logos edukacije j.d.o.o Cijene od 149kn do 3750kn

Logos edukacije j.d.o.o pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 750kn
Pogledaj detalje ponude
Škola govorničkih i komunikacijskih vještina - pobijedite tremu, poboljšajte prezentacijske vještine i naučite argumentirati za 750 kn!

Edukacija u trajanju 18 školskih sati uz uključenu skriptu i diplomu o pohađanju - početak 3.10.


Ocjena:
Sada samo 299kn
Pogledaj detalje ponude
Tečaj govorništva i komunikacijske psihologije - pobijedite tremu od javnog nastupa i povećajte samopouzdanje za 299 kn!

Edukacija u trajanju 10 školskih sati uz uključenu skriptu i diplomu o pohađanju, početak tečaja 3.10.Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x