SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

LM TOURS d. o. o.

LM TOURS d. o. o.

Ocjena korisnika:3.7 od 5
Ukupno glasova:3
Adresa: Crikvenica Gajevo šetalište 18 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 051 785 011
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


LM TOURS d. o. o. Cijene od 499kn do 4850kn

LM TOURS d. o. o. pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 499kn
Pogledaj detalje ponude
[CRIKVENICA] 1 ili 2 noćenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Mediteran*** uz neograničeno korištenje unutarnjeg bazena već od 499 kn!

Odaberite Kvarner za svoj proljetni odmor bez gužvi i stresa! Dijete do 6 godina GRATIS smještaj, do 30.4.


Ocjena:
Sada samo 512kn
Pogledaj detalje ponude
[PROLJEĆE U CRIKVENICI] 1 ili 2 noćenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Mediteran*** uz neograničeno korištenje unutarnjeg bazena od 512 kn!

Opuštajući odmor na Kvarneru, bez stresa i gužvi! Dijete do 6 godina GRATIS smještaj, korištenje 1. - 31.5.Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x