SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

KOZMETIČKI SALON VALENTINO j.d.o.o.

KOZMETIČKI SALON VALENTINO j.d.o.o.

Ocjena korisnika:3.33 od 5
Ukupno glasova:16
Adresa: Trešnjevka Nova cesta 130 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 091 572 0724
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


KOZMETIČKI SALON VALENTINO j.d.o.o. Cijene od 59kn do 899kn

KOZMETIČKI SALON VALENTINO j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 799kn
Pogledaj detalje ponude
HIFU Liposonix - osvježite i pomladite svoje lice uređajem najnovije generacije estetske medicine u Kozmetičkom salonu Valentino od 799 kn!

Zategnite područje čela i očiju ili cijelog lica potpuno prirodno uz BESPLATNI kontrolni pregled nakon 10 dana


Ocjena:
Sada samo 189kn
Pogledaj detalje ponude
Spriječite suhu i oštećenu kožu uz profesionalnu njegu i regeneraciju kože lica mehaničkim čišćenjem i dijamantnom mikrodermoabrazijom za 189 kn!

Hidratacija kože ampulama, radifrekvencijom ili masažom, maskom, završnom kremom i gratis analizom kože za ljepotuOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x