SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

CANADIANA d.o.o.

CANADIANA d.o.o.

Ocjena korisnika:4.78 od 5
Ukupno glasova:28
Adresa: Zagreb Bisačka 14/1 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 01-LA-CREME (522-7363), 091 2425 477
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


CANADIANA d.o.o. Cijene od 59kn do 375kn

CANADIANA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 144kn
Pogledaj detalje ponude
Trepavice od svile - ugradnja nježnih, mekih i laganih ekstenzija za zanosan pogled koji traje do čak 6 tjedana za 144 kn!

S ekstenzijama vaše će oči biti stalno naglašene bez maskare! Posjetite La Crème Wellness & Beauty Spa Centar :)


Ocjena:
Sada samo 299kn
Pogledaj detalje ponude
Wellness paket za 2 osobe - iskusite opuštajući wellness tretman sa sebi dragom osobom uz paket po izboru u La Crème Wellness & Beauty Spa Centru od 299 kn!

De-stress masaža i Thalgo basic tretman lica ili havajska masaža cijelog tijela, Thalgo classic tretman lica i masaža stopalaOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x