SveSnizeno.hr

Svi popusti na jednom mjestu!

A.S.P. projekt d.o.o.

A.S.P. projekt d.o.o.

Ocjena korisnika:4.8 od 5
Ukupno glasova:4
Adresa: Dubec Trg Antuna Mihanovića 4 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 097 6440 449
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon


A.S.P. projekt d.o.o. Cijene od 159kn do 699kn

A.S.P. projekt d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!
Ocjena:
Sada samo 549kn
Pogledaj detalje ponude
[PROSLAVA ROĐENDANA] Spektakularno slavlje u Pink Pantheru - 2 sata zabave za 20 djece uz animatora i društvene igre od 549 kn!

Birate između 3 različita paketa - svaki uključuje neograničene grickalice, karaoke uz disko kuglu i 3 poklona slavljeniku


Ocjena:
Sada samo 349kn
Pogledaj detalje ponude
[RENT A PARTY] Proslava rođendana u vašem domu! Luda zabava u trajanju 2 sata za 15 djece uz animatore, facepainting i tattoo za 349 kn!

Dovedite zabavu ravno na kućna vrata i organizirajte mališanu nezaboravnu proslavu - korištenje u Zagrebu, Rijeci ili SplituOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane PRILIKA DANA d.o.o., Zvečajska 17, Zagreb, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od PRILIKA DANA d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x